Hjem Silver Fox Music Club  
Klubben for musikkinteresserte på tvers av musikkstiler og alder
Program   Bilder   Bli medlem   Sponsorer   Epost til klubben   Om klubben   Markedssiden


Beate
Forrige Neste
Torsdag 13.09.2007 på Dockside
Rune Rønvik


Denne kvelden var det Rune Rønvik som besøkte Silver Fox. Siden både Per H. og fotografen var i USA denne kvelden, så ble ingen bilder tatt. Skulle det være at andre har bilder fra denne kvelden, send dem til e-postadresse liv.karin.lange@mnmp.no. Husk å oppgi hvem som har tatt bildene.

Nedenfor finner du annonseinfoen som vi fikk i forkant av arrangementet. Det er bare å ta kontakt hvis noen har noe mer.

Rune Rønvik har holdt det gående siden tidlig 80-tall som gitarist og vokalist i et utall konstellasjoner og er kanskje best best kjent som vokalist/gitarist med det irsk-ispirerte folkrock bandet: "The Irish Stew, og som gitarist med queen tribute bandet:"I Want It All".

I starten av august 2005 begynte arbeidet med Rønvik´s første soloplate som forhåpentligvis skal være ferdig på tampen av året- plata vil inneholde utelukkende eget materiale i grenseland akustisk/elektrisk pop-rock med et snev av roots/blues og irsk inspirasjon...!

Rønvik, med bosted Ålesund reiser også rundt med sitt unplugged konsept, alene der han stiller med diverse gitarer, vokal og "trampekasse", og tar publikum med på en jordnær reise innen irskinspirert folkrock ,swampy slidegitar blues og akustisk folkrock generelt der både eget materiale og coverlåter blir presentert underveis i løpet av konserten..!

Utviklet av Per Hammervoll Hammersoft - Molde.
Plattform: Microsoft ASP.NET 2.0 / Microsoft SQL Server 2000.
ISP: Fastname.no - Tønsberg.
Skip Navigation Links.